Lomake suljettiin: 2021-04-30 01:00:00 GMT+0300

SOMMARJOBBSANSÖKAN 2021

Ungmartha arrangerar sommardagsläger med matlagnings- och pysseltema dagtid ca kl. 9-16 på många olika orter i Svenskfinland. Vi erbjuder en bra lön och en möjlighet att påverka lägrets innehåll inom givna ramar. De flesta läger arrangeras för barn i lågstadieåldern, men vissa läger arrangeras också för äldre barn i tonårsåldern. Vi söker nu både ansvariga ledare och hjälpledare. I detta formulär kan du berätta om dig själv, dina studier och din arbetserfarenhet, dina hobbyer och din fritid. Vi kommer att intervjua inom mars och april månad och jobb erbjudes främst under de tre första veckorna i juni samt de två första veckorna i augusti 2021, förutsatt att pandemiläget inte ger upphov till avbokningar.


Vänligen observera: Om du har sökt jobb eller jobbat hos oss tidigare räcker det att du fyller i ditt namn och - i de fält med * -symbol och nämner din tidigare ansökan (och årtal så jag kan hitta den). Tack!


Berätta om din fritid, vad du tycker om att göra, vad du är bra på och vad du skulle vilja lära dig mera om.
Skriv in sådan arbetserfarenhet som du har. Om du vill kan du också nämna PRAO-veckor.
Vi har både matlagnings- och pysselverksamhet på våra läger, vilketdera område tycker du skulle passa dig bättre att leda? Om båda är lika bra för dig, skriv det.
Berätta om dina studier och favoritämnen
Har du hört om Ungmartha tidigare? Har du deltagit i våra läger?

Ändamål och laglig grund för hantering av personuppgifter:

Ungmartha hanterar personuppgifter i denna ansökan. Syftet är att kunna kontakta sökarna vid behov. Den rättsliga grunden för att registrera personuppgifterna är artikel 6.1.c (rättsliga förpliktelser) och artikel 9.2.d (behandling av särskilda kategorier av personuppgifter) i EU:s allmänna dataskyddsförordning. Beträffande nationell lagstiftning finns stadganden i föreningslagen och bokföringslagen. Personuppgifterna uppges av den registrerade själv.


Mottagare av personuppgifterna:

Ungmartha rf upprätthåller ett register på de personer som meddelat om intresse att jobba inom föreningen. Personuppgifterna hanteras av verksamhetsledaren på Ungmartha rf. Uppgifterna i denna ansökningsblankett överlämnas inte utanför organisationen.


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi